Clowns Interventie


Een clown tijdens een evenement, dat klinkt misschien vreemd. Toch is het zo gek nog niet. Onze clowns stimuleren gemoedelijkheid en plezier en geven een bijdrage aan uw dag. Gedurende uw evenement zijn de acteurs als deelnemers aanwezig. Zij observeren, luisteren en maken notities. Vervolgens kleden zij zich om en komen als clown vanuit het publiek op. In een geïmproviseerde scene en in samenwerking met het publiek geven zij een speelse kijk op wat zich zojuist heeft afgespeeld.

Een clowns interventie is mogelijk bij alle soorten evenementen: conferenties, vergaderingen, beleidsdagen, lezingen, presentaties, noem maar op.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Toen ons een paar weken geleden gevraagd werd of twee clowns onze vergadering mochten bijwonen, krabde ik mezelf even achter mijn oren. Uiteindelijk overtroffen de clowns alle verwachtingen. In 10 minuten brachten ze ons aan het lachen met een voorstelling waarin we onze werkwijze, onszelf én onze collega’s in herkenden. Het was erg knap hoe ze onze cultuur, karakters en de vergaderonderwerpen hebben (samen)gevat in een kort improvisatiespel. Een aanrader voor iedereen die open staat voor een nieuwe kijk op hun eigen handelen!

— E. Druncks, Marketting Afdeling Fontys