Clown 2

Niveau 2 staat voor het ontdekken van nieuwe facetten van het personage. Er worden nieuwe spelstructuren onderzocht. Deze workshop is geschikt voor deelnemers die al clownservaring hebben. In niveau 2 werken we met verschillende artistieke disciplines om het spelregister van de acteur te vergroten.

We diepen de wereld van het personage verder uit door:

  • Het omzetten van je emotie en kwetsbaarheid in spel
  • Het versterken van het spelen met stem en spelen met fysiek
  • Het verstevigen van je eigen clown en het ontdekken van nieuwe spelvormen
  • Nieuwe improvisatievormen ervaren
  • Het bouwen van intrige en een begin met het gegeven ‘spel in het spel’

Workshops

Clown 2: Verdieping
28 en 29 april 2018

Deze workshop geeft jou verdieping in het clownsspel. Er worden nieuwe spelvormen aangeboden waaronder de clown speelt een rol (een voorwerp, een dier, een beroep, etcetera) Ook worden nieuwe improvisatievormen aangeboden om je spelvaardigheden te verbreden. Het is een uitermate geschikte workshop als je al enige clownservaring hebt en je graag nieuwe facetten van je personage wilt ontdekken.

Kosten: €160
Locatie: Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda

Schrijf je in voor deze workshop.

Clown 2: Fysiek en spel
6 en 7 oktober 2018

Tijdens deze workshop besteden wij aandacht aan fysiek spel. Het lichaam is een bron van expressie. Hoe kun je deze inzetten en hoe wordt onze fantasie hierdoor gestimuleerd? Ook besteden we aandacht aan het verdiepen van het clownspersonage.  Enige clownservaring is nodig voor het volgen van deze workshop.

Kosten: €160
Locatie: Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda

Schrijf je in voor deze workshop.

Clown 2: Workshop Bataclown
14 t/m 16 december 2018
LET OP Engelstalig: Een goede beheersing van de Engelse taal is nodig

Voor deze workshop komt docente Mimilou Duuez van de Franse clownsschool Bataclown les geven. Het is een bijzondere kans om te leren van een docente met meer dan 35 jaar ervaring in het les geven, in clownoptredens en in het werk als clownanalist.
Deze cursus richt zich op de verdieping van je clownspersonage. De cursus is toegankelijk voor iedereen met ervaring in clownerie. Tijdens de cursus worden de basisstructuren van improvisatie en het clownspel verkend en uitgediept.

Kosten: €320
Locatie: Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda

Schrijf je in voor deze workshop.

We bieden naast Clown2 ook Clown1 of maatwerk voor theatergroepen.