Huiskamer van de stad Gouda

huiskamervandestad-gouda

Op 3 juni doen wij mee met huiskamer van de stad Gouda. In een gezellige huiskamer zal het publiek luisteren naar het levensverhaal van een bewoner en zien wat het perspectief van de clown is op dat verhaal.

Adres
Westhaven 27, 2801 PJ, Gouda

Speeltijden
14.00 – 14.30u
15.15 – 15.45u
16.30 – 17.00u

GRATIS TOEGANG

2 Juni 2018! Startup Coming Out in de Nieuwe Banier, Rotterdam

clowns perspectief

Na 2 jaar oefenen, trainen en bouwen zijn wij klaar om te laten zien waar we zoal mee bezig zijn geweest. Kom kijken naar een volledige geïmproviseerde show. Je zult verschillende facetten van clown theater zien en social clowning ervaren tijdens onze Startup Coming Out in de Nieuwe Banier in Rotterdam.

Was u er bij? Dan zijn we erg benieuwd wat u er van vond. Stuur uw recensie via ons contactformulier. Foto’s zijn ook van harte welkom.

Improfestival Antwerpen

vlaamse impro marathon

Op zaterdagavond, 14 april, gaan we letterlijk de grens over! Clowns Perspectief zal tijdens een impro festival een scène spelen op basis van een levensverhaal van één van de organisatoren van het evenement.

Dulcinea Theatersport

De lessen van Thomas zijn verrassend en zeer afwisselend. Thomas geeft vanuit een enorme aanstekelijke passie en zijn clownshart en clownskunde les. Het was een genot om dat te mogen beleven.

‘s Heeren Loo Midden-Nederland

Wij, als regio Midden-Nederland van ‘s Heeren Loo hebben op een zeer prettige wijze kennis gemaakt met clownsperspectief.

Op een avond met clienten, verwanten en medewerkers hebben de clowns Thomas en Arthur het thema “Luisteren naar de klant” op originele en creatieve wijze weten te ondersteunen.
Dit had voor iedere aanwezigen een duidelijke meerwaarde!

Namens ‘s Heeren Loo regio Midden-Nederland,

Stieneke Ruitenbeek- Kieft
Projectregisseur ‘s Heeren Loo Midden-Nederland

YoungDelft (TU Delft)

Wat kunnen zij de complexiteit van informatie snel verwerken in een boeiende show die de kernen van de discussie raakt!

V. Renken
Voorzitter YoungDelft (Technische Universiteit Delft)